esca
esca

Branding & ecommerce

Spanish elearning és un servei online de classes d’espanyol per a professionals estrangers que volen practicar o aprendre espanyol mitjançant classes particulars a través d’ aplicacions de videoconferència com Zoom o Skype.

ClientSpanish elearning
SkillsNaming, logo, web ecommerce

Naming & Branding

Al briefing per a la creació de la marca que vam elaborar conjuntament amb el client, l’obvietat gràfica i denominativa era el principal requisit. És evident que una empresa que té el seu públic objectiu repartit en centres de negoci arreu del món ha de ser explícita quant al servei que ofereix, ja que la seva oportunitat serà el fruit d’una cerca a internet, així que després d’una recerca exhaustiva de nom/domini, ens decantem per Spanish elearning per raons òbvies.
De la mateixa manera el logotip ens ofereix dos conceptes visuals clars, la pantalla i els llorers, una icona que ens transporta al món acadèmic amb clares connotacions d’èxit.

eCOMMERCE

www.spanish-elearning.com és una combinació entre comerç electrònic i web estàtic. Com que els productes en venda són limitats al nombre d’hores o packs de classes que contractes, el web té un bon nombre de pàgines presentant mètodes d’estudi i personal docent, així com diferents tests de nivell que us ofereixen informació funcional sobre el producte/servei a contractar.

Manual Corporativo

Per tal de garantir la correcta aplicació de la normativa visual i conceptual creada per a Spanish elearning vàrem crear un manual d’identitat per a suports online i offline.

Dribbling