esca
esca

Identitad Corporativa

Logicoach és una empresa que en néixer ens va encarregar un projecte integral d’imatge. Naming, Branding i Arquitectura Digital. Després de trobar un nom (i un domini lliure), ens enfrontem al repte de crear una marca creativa per a una empresa que cerca ser un referent en el desenvolupament de solucions logístiques de futur.
Logicoach és un exercici de namimg força senzill, un acrònim format pels conceptes logística i coach, dos termes de disciplines que ofereixen una percepció de marca especialitzada en oferir consultoria i solucions logístiques al món empresarial.

ClienteLogicoach
trabajosNaming Branding Web

El Colibrí de Garganta Rubí

Aquest petit ocell pesa entre 3 i 5 grams a la seva etapa adulta, és capaç de batre les ales fins a 60 vegades per segon, té una autonomia de vol de 2000 km per realitzar les seves migracions i el seu cervell representa el 4.2% del seu pes corporal ( el d’un ésser humà un 2%). Amb aquestes condicions, el colibrí de Garganta Rubí estava cridat a ser imatge d’un expert en logística.
I d’una fotografia va néixer la digitalització del colibrí per esdevenir l’imagotip de Logicoach. Per a la tipografia fem servir una font de les més clàssiques: la Times Regular, que encara que molt utilitzada, podria perfectament formar part de les lletres que il·lustren una guia ornitològica. Amb això busquem donar-li un toc científic, un valor que va molt associat a la marca.

Website design

Per crear el site www.logicoach.es hem sortit de les indicacions gràfiques i conceptuals que prèviament hem dissenyat al manual d’identitat corporativa. Fons blancs, tipografies Google, una estètica minimalista i presència conceptual de la marca als sliders de presentació del projecte.
L’arquitectura digital és senzilla perquè la web és un aparador virtual que no requereix grans funcionalitats més enllà de la presentació d’objectius, serveis, reptes i equip.
La part més dinàmica del web és un bloc plantejat per transmetre know how i generar continguts de qualitat. Un dels principals requisits per ser ben vist per l’algoritme de Google, que a més de la correcta optimització per a SEO, valora cada cop més aquells que saben del que parlen.