esca
esca
ClientHappy Pills
SkillsWeb Design, Disseny Gràfic
Websitewww.happypills.es

Custom ecommerce

www.happypills.es  és una botiga online on pots personalitzar un pot de llaminadures amb una col·lecció d’etiquetes o el teu propi disseny. Un sistema ecommerce que permet traslladar i augmentar en serveis l’experiència de compra de llaminadures a la xarxa i per tant augmentar de forma exponencial l’àmbit geogràfic de venda del producte.

El funcionament és el mateix que a les botigues -escollir recipient, omplir de sabors i personalitzar-lo amb una etiqueta de la galeria) només que amb les noves possibilitats següents:

Escriure un missatge personalitzat.- Una de les noves funcionalitats de la botiga en línia és que permet escriure el missatge que el consumidor desitgi, en l’idioma, amb el to i la creativitat que trieu. Per tant, hem ampliat l’experiència en el món del regal. En tres senzills passos tenim el pack a mida per enviar a qui i on es vulgui.

La web incorpora un sistema per pujar una etiqueta de disseny propi amb el logotip d’una empresa, la fotografia d’un nadó o qualsevol altre disseny. La funcionalitat l’adapta a l’etiqueta utilitzant formats universals com jpeg o png. Amb aquesta eina hem obert el mercat del regal online per a particulars i empreses.

Visita www.happypills.es