esca
esca
Benvinguts a

Dribbling Comunicació

Arquitectura de marca

Agència de Publicitat, Disseny, Packaging i Màrqueting Online. Content Màrqueting, SEO.

Escoltem

Ningú coneix el seu producte, els seus serveis, el seu mercat i la seva competència com tu. Som tot orelles.

 

Investiguem

Sortim al carrer i entrem a la xarxa. És molt important saber què fa la teva competència, però sobretot, saber què no fa.

Creem

Busquem maneres de cridar l’atenció, de convèncer, de seduir, d’aconseguir un like, un lead i una conversió.

I prenem el millor camí

De vegades el camí és pla com un full de paper, de vegades puja i baixa com els gràfics de Google analitycs i  d’altres pren forma d’envàs. En molts casos el camí és una xarxa i gairebé sempre ens porta a crear una marca i enfortir-la. Sigui com sigui, t’ acompanyem.

Vídeo per a Montaraz Ibéricos

Dribbling ha creat i produït el curt “El secreto del Jamón Ibérico” per a Jamones Montaraz. Una història de poc més de dos minuts on es descobreix que el secret per crear el millor pernil ibèric, és al mar.

Montaraz Único

Sabies que el secret d’un pernil únic és al mar? UNA ESTRENA ÚNICA Tenim el plaer de presentar-vos la petita pel·lícula on desvetllem el secret per aconseguir un pernil UN1CO. Dóna-li al play…

Audiovisual

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

  • Fascurt 20 anys -
  • Quedat -
  • Aloha -
  • Fascurt -
  • MONTARAZ -
  • Presentació Fascurt 2019 -